Голема слика

PIKA 1000 Ml.

: 161

карактеристики:

Тоа е повеќенаменски производ за чистење. Тоа е општ производ за чистење кој се препорачува да се употребува на сите тврди површини на вашата куќа, чистење на прозорецот, тепих, диван софа, со посебна формула. Падот е нашиот најконцентриран производ. Течноста е течна.Како да се користи:По истурање на млака ткаенина или некоја топла вода на алиштата, истурете ја капката на концентратот за да го покриете дамките. По околу 5 минути, избришете ја оцрнатата површина со крпа без влакненца. Ако некој дамка се третира со друга хемикалија, дамката не може да се отстрани. Секоја дамка е отстранета и се интегрира со ткаенината. Капки, огледало, стакло, маса ..db 3 капки во 1 л вода за чистење, тепих, троседот и каучот се користат со 1 капка од 5 капки вода.НАШИОТ ПРОИЗВОД НЕ СОДРЖИ ФОСФАТ (STTP).

Препрати