Голема слика

Ноќен лосион за нега

: 142

Карактеристики: Ерсаг Ноќен лосион за нега.Производот кој ќе му помогне на вашата кожа да навлажнува и да изгледа природна.Начин на употреба: Се нанесува навечер на чисто лице, избегнувајќи ја областа окулу очите

Препрати