Голема слика

Средство за чистење на Бања и WC

: 228

Карактеристики: Овој производ е специјално формулиран за чистење на бања и WC. Остава трајно чистење и сјај. Eрсаг пролетта миризлива бања и WC чистење, исто така, може да се користи сите рачки на вратите и врвови на чешми. Начин На Упортраба: Треба да се користи директно со разредување на површините кои се применуваат за првото време. 

Препрати