Голема слика

Општо чистење

: 105

Eрсаг Општо чистење Производот не е засегнат од вода, паркет итн. Специјално е формулиран за места. Нашиот производ кој е постојан и пријатен мирис е концентриран и економичен. Тој се користи. Во зависност од стапката на загадување на површината што треба да се користи, додадете 1 или 2 капачиња според вашиот избор на вода од 1 литар. Содржината: Вода, Рита (сапиндус Мукороси) <5% Неионска активна супстанција, Парфем. Знаење за животната средина: Материјалите што се користат во овој производ и неговото пакување целосно се рециклира.

Препрати