Голема слика

Паста за заби

: 188

Карактеристики: Ерсаг Паста за заби. Тоа е специјално формулиран производ со свој Алое Вера, Прополис и други растителни екстракти. Начин На Употреба: Внимавајте да ја промените вашата четка за заби секои три месеци.

Препрати