Голема слика

Специјален крем

: 114

Карактеристики:Ерсаг специалниот одмастувач со својата посебна формула ги остранува кујнските масни и флеки. Начин на употреба:Испрскајте ја површината оставете да делува и избришете со крпа. 

Препрати