Голема слика

Mлеко за чистење на лице

: 164

Карактеристики: Ерсаг млеко за чистење на лице со својата посебна формула и нуди целосна нега на кожата. Потоа може да се применува тоник и крем на кожата. Начин на употреба: Два пати на ден наутро и навечер да се мачка на лицето и да се чисти.

Препрати